213725
Książka
W koszyku
Hummusy i pasty / Konrad Budzyk. - Wydanie III. - Kraków : Znak JednymSłowem, 2024. - 206, [2] strony : fotografie, portrety ; 25 cm.
76 inspirujących przepisów na roślinne pasty Hummus to ciecierzyca, czosnek, sezam i oliwa. Ale nie tylko. Hummus może mieć słodko-ostry smak pieczonej dyni, kusić intensywnym aromatem grillowanej papryki lub zaskakiwać słodyczą syropu klonowego i rodzynek. Dzięki tej książce dowiesz się, jak ugotować ciecierzycę, żeby wydobyć jej orzechowy smak, do czego używać czarnej soli i jak wytrawnie smakuje kiszona cytryna.
Status dostępności:
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 641.56 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Na okładce przy nazwie autora: przepisydlazielonych.pl.
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeks.
Uwaga dotycząca innej dostępnej postaci fizycznej
Książka dostępna także jako e-book.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej