213132
Book
In basket
Hummusy i pasty / Konrad Budzyk. - Wydanie III. - Kraków : Znak JednymSłowem, 2024. - 206, [2] strony : fotografie, portrety ; 25 cm.
76 inspirujących przepisów na roślinne pasty Hummus to ciecierzyca, czosnek, sezam i oliwa. Ale nie tylko. Hummus może mieć słodko-ostry smak pieczonej dyni, kusić intensywnym aromatem grillowanej papryki lub zaskakiwać słodyczą syropu klonowego i rodzynek. Dzięki tej książce dowiesz się, jak ugotować ciecierzycę, żeby wydobyć jej orzechowy smak, do czego używać czarnej soli i jak wytrawnie smakuje kiszona cytryna.
Availability:
There are copies available to loan: sygn. 641.56 (1 egz.)
Notes:
General note
Na okładce przy nazwie autora: przepisydlazielonych.pl.
Bibliography, etc. note
Indeks.
Additional physical form available note
Książka dostępna także jako e-book.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again